fbpx

Intrebari frecvente

Cursurile cuprinse în pachetul Standard au o durată totală de 6 ore și 31 minute și sunt împărțite în 6 capitole și 31 de lecții.

Cursurile cuprinse în pachetul Premium au o durată totală de 7 ore și 59 minute și sunt împărțite în 9 capitole și 37 de lecții.

Întâlnirea pe care o voi ține cu cumpărătorii planului VIP va dura 3 ore și va avea loc în data de 24.04.2021, la ora 18:00. Cei ce cumpără planul VIP vor primi pe adresele de e-mail asociate conturilor datele de autentificare în webinarul de pe Zoom.

Totul depinde de tine și de calitatea conținutului pe care mi-l prezinți atunci când completezi formularul. Ai șanse egale indiferent de pachetul achiziționat – Standard, Premium sau VIP. Totuși, informațiile suplimentare incluse în Premium și VIP, acea oră și jumătate de conținut extra care nu se regăsește în Standard, s-ar putea sa te ajute să faci materiale mai bune, mai calitative, mai creative, și astfel, să-ți îmbunătățească șansele de câștig. Oricum, mult succes!

Bineînțeles! Imediat după ce faci plata, vei putea să îți faci cont și să accesezi instant, în orice ordine dorești, conținuturile Academiei de Vlogging.

Academia de Vlogging este un ghid de la zero la 100 în tot ceea ce înseamnă vlogging. Sunt explicate lucruri concrete, cu exemple concrete. Sunt incluse cursuri care acoperă:

  1. Aspectele tehnice – lecții despre filmare, încadrare, iluminarea unei scene, recomandări de camere, microfoane, lumini, tutoriale de editare foto-video
  2. Marketing – Strategii pentru creșterea reach-ului, cursuri despre design-ul canalului tău de YouTube, despre optimizarea acestuia, despre cum să pui titluri și cum să îți promovezi vlogurile.
  3. Aspectele creative – Cum să gândești ca un vlogger, de unde să te inspiri, cum să îți menții creativitatea, cum să eviți burn-out-ul, cum să înveți din propriile greșeli, și, poate cel mai important: cum să te menții pe termen lung.