fbpx

 

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii datelor si vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul vlog.selly.ro si a persoanelor care achizitioneaza produsele noastre, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”).

Va rugam sa acordati o atentie deosebita lecturarii urmatoarei Politici (denumita in continuare „DPP”, pentru a intelege modul in care vor fi tratate datele dumneavoastra cu caracter personal.

DPP explica practicile noastre, referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care informatiile dumneavoastra sunt utilizate prin intermediul platformei de training vlog.selly.ro. Aceasta nota de informare ( denumita asadar DPP/ Politica de confidențialitate) va arata cum avem grija de datele Dvs. atunci cand vizitati site-ul si care sunt drepturile Dvs. in ceea ce privește datele personale.

Prin DPP, Selly Vlog doreste sa informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam si le procesam, precum si cu privire la scopurile prelucrarii. In plus, vizitatorii site-urilor sunt informati prin intermediul DPP si cu privire la drepturile de care beneficiaza.

 

CINE SUNTEM?

SELLY MEDIA NETWORK S.R.L. (denumita in continuare „Compania” si/sau ”Selly Vlog”), avand sediul social in Municipiul Craiova, Calea Bucureşti, nr. 96, bl. U9, sc. 1, ap. 26, judetul Dolj, inregistrata la Registrul Comerțului cu numarul J16/142/2021, avand cod de identificare fiscala RO 41143547, cont bancar nr. RO07BTRLRONCRT0506107701, deschis la Banca Transilvania, legal reprezentata prin Selaru Andrei (alias Selly)

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Date personale cuprind orice informatie sau informatii care va pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastra) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un numar de identificare unic).

Aceasta inseamna ca notiunea de date personale ar putea include adresa, numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, preferintele personale si obiceiurile de cumparaturi, continutul generat de utilizatori, informatiile financiare si informatiile privind situatia financiara.

Notiunea de date cu caracter personal ar putea include si identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastra sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastra mobil, precum si modulele cookie.

Stocam urmatoarele date cu caracter personal  :

  • Date de logare pentru platforma;
  • Parola este stocata in format MD5 hash, care este o formula unidirectionala;
  • Date tip „Flag” pentru a determina ce cursuri & lectii ai terminat, inclusiv data si ora;
  • Date personale, de ex., dar nu limitate la nume, prenume, adresa de email;
  • Certificari dobandite care sunt stocate in format .png — poza

Iti garantam ca:

  • Procesam datele tale cu caracter personal exclusiv pentru livrarea, imbunatatirea si garantarea serviciilor pe care le oferim;
  • Datele tale sunt stocate in siguranta intr-un mediu securizat;
  • Datele personale sunt strict confidentiale si nu vor fi transmise unor terti fara instiintare prealabila, fiind utilizate in conformitate cu prevederile legale pentru indeplinirea scopului pentru care au fost date.

Utilizam datele pe care le colectam pentru:

  • Furnizarea si administrarea serviciilor noastre, inclusiv pentru a afisa continut personalizat si pentru a facilita comunicarea cu alti utilizatori;
  • Facilitarea functionarii tehnice a serviciilor, inclusiv rezolvarea si solutionarea problemelor, asigurarea serviciilor si prevenirea fraudei si abuzurilor;
  • Procesarea inscrierilor, a comenzilor si pentru desfasurarea in bune conditii a cursului sustinut;
  • Imbunatatirea serviciilor noastre si dezvoltarea de noi produse, servicii si functii;
  • Analiza tendintelor si a traficului pe site-uri sau promovarea serviciilor noastre pe site-uri si aplicatii;

 

CE INSEAMNA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

„Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

TEMEIUL SI SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Colectarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face:

  • In scopul incheierii si executarii contractului in temeiul dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul GDPR.          Pentru a va putea oferi serviciile/produsele, este nevoie sa prelucram date cu caracter personal care va apartin.
  • In scopul indeplinirii unor obligatii legale in temeiul dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. c) din Regulamentul GDPR.. Solicitam o serie de date personale, inclusiv, in anumite situatii, codul numeric personal, in scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea si raportarile catre autoritatile fiscale.
  • In scop de marketing in temeiul dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul GDPR, pot fi prelucrate date personale daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, daca v-ati abonat in sectiunea de Newsletter, va dati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a va transmite mesaje de marketing, oferte, stiri, viitoare campanii, invitatii la diverse evenimente. Va puteti insa dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atasat comunicarilor primite.

 

PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR.

Selly Vlog se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal prevazute de Regulamentul GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:

  • Prelucrate in mod corect, legal si transparent;
  • Colectate in scopuri specificate, explicite si legitime;
  • Adecvate, relevante si limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
  • Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii;
  • Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile.

 

CE CATEGORII DE DATE PERSONALE COLECTAM?

Colectam urmatoarele categorii de date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa dumneavoastra, informatii privind varsta, istoricul participarilor, inclusiv informatii referitoare la cursurile dumneavoastra si serviciile rezervate in legatura cu cursurile dumneavoatra, informatii despre achizitiile de produse si servicii, informatii despre utilizarea de catre dumneavoastra a site-urilor si/sau a aplicatiilor noastre, comunicarile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.

 

CE DATE NU STOCAM NICIODATA?

Nu stocam niciodata urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Datele cardului de plata al Clientului/ Cumparatorului/Beneficiarului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Selly Vlog, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Cumparatorul/Beneficiarul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Selly Vlog utilizeaza 3D Secure, tehnologie care reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata, unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

PENTRU CE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE, DE CE SI PENTRU CAT TIMP?

Datele dumneavoastra pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru furnizarea produselor si serviciilor pe care le solicitati: folosim informatiile pe care ni le furnizati pentru a efectua serviciile pe care le-ati solicitat in legatura cu participarea dumneavoastra, inclusiv modificarile solicitate legate de cursuri;
  • Pentru a va contacta in cazul unei schimbari a orarului sau de anulare a cursului: va trimitem informatii in legatura cu serviciile pe care le-ati solicitat si orice modificari ale acestor servicii. Aceste informatii nu au scop comercial si nu va puteti dezabona de la ele;
  • Folosim informatiile de plata in scopuri de contabilitate, facturare si audit si pentru detectarea si/sau prevenirea oricaror activitati frauduloase;
  • Securitate, sanatate, administratie, prevenirea infractiunilor: este posibil sa transmitem informatiile dumneavoatra autoritatilor sau organelor judiciare;
  • Pentru comunicari ale Serviciului de asistenta clienti: folosim datele pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra si pentru a ne imbunatati serviciile si produsele;

 

De asemenea, putem prelucra datele dvs. personale intr-unul sau mai multe dintre urmatoarele cazuri:

  • Pentru a respecta o obligatie legala (de exemplu, cerintele contabile);
  • V-ati exprimat consimtamantul pentru utilizarea datele dumneavoastra personale (de exemplu, pentru utilizarea in scopuri comerciale);

Doar persoanele cu varsta de cel putin 16 ani pot sa-si exprime consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru persoanele sub aceasta varsta, este necesar consimtamantul parintilor sau al tutorelui.

Nu vom pastra datele dumneavoastra mai mult decat este necesar pentru a indeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de pastrare adecvata, luam in considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucram si posibilitatea de a  indeplini aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie sa luam in considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar sa pastram date cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatiile legale sau pentru gestiona reclamatiile, intrebarile si pentru a ne proteja drepturile legale in cazul unei revendicari.

Atunci cand nu mai avem nevoie de datele dumneavoastra personale, le vom sterge sau distruge in siguranta. De asemenea, vom lua in considerare daca si cum putem minimiza in timp cantitatea de date personale pe care le folosim si daca putem asigura anonimitatea datelor personale, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate cu dumneavoastra sau sa va identifice, caz in care putem folosi acele informatii fara a va notifica ulterior.

 

PERIOADA STOCARII DATELOR:

Selly Media Network S.R.L. poate pastra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile sau in unele cazuri, conform duratei legale de stocare, in conformitate cu scopurile indicate anterior. Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Folosim urmatoarele criterii pentru a determina perioada de pastrare a datelor cu caracter personal:

  • In situatia achizitionarii de produse si servicii, pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale;
  • In cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra personale pe durata ofertei promotionale;
  • In cazul in care ne contactati pentru o intrebare, pastram datele dumneavoastra personale pe durata necesara procesarii intrebarilor dar nu mai mult de 5 ani de la ultima corespondenta trimisa;
  • In cazul in care v-ati exprimat consimtamantul pentru marketing, pastram datele dumneavoastra personale pana cand va dezabonati sau solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre), definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele stocate in bazele noastre de date pentru scopul comunicarilor de marketing direct sunt sterse din evidentele acestor baze de date la 5 ani de la ultima interactiune cu dumneavoastra;
  • In cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale.

In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 5 ani de la colectarea acestora, in baza consimtamantului dumneavoastra.

 

SECURITATEA PRELUCRARII:

Selly Vlog a adoptat masuri tehnice si organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate in conformitate cu cerintele Regulamentului (GDPR), cu scopul de a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzatoare sau transmitere, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajatii si colaboratorii Selly Vlog, precum si orice terte parti care actioneaza in numele si pe seama Selly Vlog sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si cerintele GDPR, in conformitate cu prevederile prezentei Politici.

 

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRE PERSONALE:

Respectam proceduri stricte de securitate in stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastrapersonale si pentru a le proteja impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii accidentale. Datele pe care ni le furnizati sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard in industrie de criptare a informatiilor personale si a datelor, pentru ca acestea sa fie transferate in siguranta prin internet.

Toate detaliile de inscriere sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL cu ajutorul infrastructurii de retea dedicate (Multiprotocol Label Switching-MPLS) si sunt stocate in conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor.

Este posibil ca noi sa dezvaluim informatiile dumneavoastra unor terte parti in scopurile stabilite in aceasta Politica de confidentialitate. Solicitam tuturor partilor terte sa dispuna de masuri tehnice si operationale de securitate adecvate, pentru a va proteja datele personale, in conformitate cu legislatia privind normele de protectie a datelor.

 

PROCESAREA FORMULARELOR DE CONTACT SAU INSCRIERE:

Selly Media Network S.R.L. va folosi informatiile pe care le furnizati in sectiunea corespunzatoare de contact, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra.

Prin furnizarea oricaror date cu caracter personal prin intermediul siteului Selly Vlog, intelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile DPP a Selly Media Network S.R.L.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitarile dumneavoastra transmise in sectiunea de inscrieri, este posibil ca, in anumite circumstante, sa avem obligatia de a transmite datele dumneavoastra, partenerilor cu care Selly Vlog colaboreaza si/sau altor terti furnizori de servicii ai Selly Media Network S.R.L.

Selly Vlog a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum si prelucrarea in conformitate cu cerintele Regulamentului GDPR a datelor dumneavoastra, de catre entitatile mentionate anterior.

Selly Vlog se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate in alt scop decat acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a le utiliza si in alte scopuri.

 

SOLICITARI ALE DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Accesam, pastram si oferim informatiile dumneavoastra autoritatilor de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entitati:

  • Ca raspuns la o solicitare de natura juridica, atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil sa raspundem la solicitari de natura juridica atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca raspunsul impus de legile din jurisdictia respectiva afecteaza utilizatorii din acea jurisdictie si este conform cu standardele recunoscute la nivel international.
  • Atunci cand consideram, cu buna credinta, ca este necesar pentru: a preveni fapte de frauda, utilizarea neautorizata a oricarui material care ne apartine, incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre sau alte activitati daunatoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastra si pe altii, inclusiv in cadrul investigatiilor sau al anchetelor organelor competente sau pentru a preveni decesul sau vatamarea corporala iminenta. De exemplu, daca este relevant, furnizam informatii catre si primim informatii de la terti parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastra, pentru a preveni frauda, abuzul si alte activitati daunatoare in cadrul si in afara materialelor noastre.
  • Informatiile pe care le primim despre dumneavoastra pot fi accesate si stocate o perioada mai lunga de timp atunci cand fac obiectul unei solicitari de natura juridica sau unei obligatii legale, al unei proceduri judiciare sau al unor investigatii privind posibile incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre, sau in alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.

 

EXONERARE DE RASPUNDERE:

Site-ul Selly Vlog poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Companiei. Selly Vlog nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Selly Vlog nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA:

Conform Regulamentui (EU) 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana vizata beneficiați de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare și acces la datele cu caracter personal – aveți dreptul de a obține din partea noastra o confirmare ca nu se prelucreaza date cu caracter personal care va privesc, in alte scopuri decat cele prezentate mai sus. De asemenea, aveți dreptul de a ști ce date cu caracter personal prelucram, in ce scop și cui sunt destinate;
  • dreptul la rectificarea datelor – Oricand va modificați datele cu caracter personal (spre exemplu va schimbați adresa de e-mail) va puteți actualiza informatiile in evidențele noastre  printr-o cerere trimisa prin e-mail sau in scris, la datele noastre de contact;
  • dreptul la ștergea datelor – Daca, din diferite motive, doriți stergerea datelor cu caracter personal din evidențele noastre de date, puteți face o solicitare in acest sens prin e-mail  sau in scris, la adresele noastre de contact, insa in cazul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul dumneavoastra;
  • dreptul la restricționarea prelucrarii – Pot exista situații in care puteți sa restricționați prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Puteți, in orice moment, sa trimiteți o cerere in acest sens. In momentul in care vreți sa anulați restricționarea prelucrarii o puteti face prin una dintre metodele utilizate la restricționare;
  • dreptul la portabilitatea datelor – dreptul la portabilitatea datelor implica obligația societații noastre, de a asigura furnizarea datelor cu caracter personal primite de la dumneavoastra intr-un format accesibil la cerere și transmiterea unor astfel de date catre alți operatori la cererea dumneavoastra;
  • dreptul de opoziție la prelucrarea datelor – este posibil ca la un moment dat sa nu mai doriți prelucrarea anumitor date cu caracter personal fara insa a le șterge din evidențele noastre de date. Va puteți exercita in orice moment acest drept;
  • dreptul de a nu fi supus unor procese automatizate, inclusiv profilarea –  ca persoana vizata aveți dreptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa nu fie prelucrate in contextul luarii unor decizii automatizate, cu excepția unor cazuri limitate cand acest lucru este posibil, spre exemplu cand va exprimați consimțamantul in acest sens;
  • dreptul la notificarea destinatarilor privind rectificarea, ștergerea ori restricționarea datelor cu caracter personal – aveți dreptul sa solicitați comunicarea fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal ale persoanelor vizate orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau restricționare a prelucrarii efectuate in masura in care solicitarea este legitima.

 

DIVULGAREA DATELOR TALE ALTOR PERSOANE:

E posibil sa iti transferam datele tale personale catre persoanele de mai jos pentru scopurile menționate in DPP. Putem dezvalui datele tale unor terti colaboratori, respectand bineinteles GDPR.

De exemplu: atunci cand decizi sa achizitionezi produsele de pe platforma Selly Vlog, datele tale personale vor fi prelucrate și de furnizorii noștri de servicii prin intermediul carora oferim aceste cursuri.

Un alt exemplu este trimiterea datelor personale catre furnizorul de e-mailuri cu care trimitem mesajele catre tine.

De asemenea, daca vei avea o solicitare in legatura cu un produs și va trebui sa transmitem partenerilor aceste date. Depunem in permanența eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acești terți au implementate masuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate.

De exemplu, am putea furniza datele tale catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, servicii de contabilitate și resurse umane, furnizori de soluții integrate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuala. Acești terți sunt selectați cu o grija deosebita astfel incat datele tale sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, am putea partaja datele tale catre alți parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și catre parchet, poliție, instanțele judecatorești și alte organe abilitate ale statului, in baza și in limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, in limite rezonabile, ca datele tale nu parasesc Spațiul Economic European, insa, in masura in care vom transfera date catre state din afara SEE, ne vom asigura, in toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, avand la baza consimțamantul tau explicit sau alt temei legal.

 

TRANSFERURI INTERNATIONALE:

Transferul de date cu caracter personal catre un stat terț poate avea loc numai daca statul catre care se intenționeaza transferul asigura un nivel de protecție adecvat.

Transferul de date catre un stat a carui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament General de Protecție a Datelor este posibil numai daca exista garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garanții vor fi stabilite de noi prin contracte incheiate cu furnizorii/prestatori de servicii catre care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii noștri de prestari servicii e posibil sa fie localizați in afara Spațiului Economic European (SEE), astfel incat procesarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date in afara SEE.

De fiecare data cand vom transfera datele tale personale in afara SEE, ne vom asigura ca exista un nivel de protecția similar prin unul din urmatoarele mecanisme de salvgardare:

  • vom transfera datele tale personale catre țari unde s-a demonstrat ca furnizeaza un nivel adecvat de siguranța pentru datele personale.
  • cand apelam la anumiți furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte care ofera datelor personale aceeași protecție pe care o au in Europa.
  • cand apelam la furnizori din SUA, vom putea transfera datele daca aceștia ofera condiții similare de protecție pentru datele partajate intre UE și SUA.

 

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECTIE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului Selly Vlog.

Va vom oferi posibilitatea sa consultati DPP revizuit pe sitetul Companiei. De asemenea, va recomandam sa verificati aceasta pagina pentru orice actualizare.

Termenii DPP se interpreteaza in conformitate cu legislatia aplicabila.

 

CONTACT:

Daca aveti intrebari sau solicitari cu privire la modul in care tratam si folosim datele dumneavoastra cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: [email protected]

De asemenea, va informam ca aveti dreptul ca in orice moment sa depuneti o plangere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal, (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30,Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, [email protected]) in cazul in care considerați ca v-am lezat dreptul la protecția datelor cu caracter personal.